Onani i mitt kök

Sandy från Moist Angels

photo ifrån strand på Ibiza

Jag tror inte riktigt jag introducerat mig själv ordentligt. Mitt namn är Sandy och jag kommer från Malmö. Jag älskar att resa och har modellat en del i nästan alla världsdelar. Ett tag bodde jag i Australien där jag trivdes jättebra. Utöver det har jag rest en hel del runt hela Sverige och Europa. Just nu jobbar jag på en telefonsexlinje som är det jobb jag trivs bäst med. Jag jobbar även som servitris på en restaurang i Malmö. Modellandet har jag tyvärr fått lägga lite åt sidan för tillfället, då jag inte har tid.

Igår hade jag ett riktigt sexigt möte med en herre på linjen. Han tände på exakt samma grejer som mig. Det råkade falla sig så att jag stod och lagade mat när han ringde. Ibland är det helt dött på linjen och ibland ringer det hela tiden. Jag kunde inte rå för det, jag stängde av plattorna och satte mig på min köksstol. Han bad mig ta av mig mina trosor och det gjorde jag. Jag skulle aldrig våga berätta för någon att jag brukar onanera i köket. Han hade haft en underbar trekant i helgen och gud vad jag älskar trekanter. Jag föredrar när man får vara flera tjejer och en kuk. Jag lät honom helt föra samtalet och jag kan säga att jag kom mer än en gång. Eftersom att jag är bisexuell och levt i förhållande med både kvinnor och män så föredrar jag trekanter då vi får vara två tjejer som får njuta tillsammans med en kille. Jag älskar att bli tagen bakifrån samtidigt som jag får slicka en snygg tjej. Ja, jag är ”dirty minded” och här i min blogg vill jag att andra människor ska uppmuntras att släppa loss sina sexuella lustar.

Tyvärr råkade jag bränna maten, men det var det värt… haha.

Välkommen att följa mig på sociala media också:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100013270060694

https://twitter.com/holmberg_sandy

Puss och kram! <3