När man inte hittar ett ragg på krogen

Hej bloggen!

Kom just hem från krogen med min rumskompis. Det är underbart tycker jag när ingen av oss fått ragg för då väljer vi oftast att leka med varandra och logga in. Vanligtvis kan det ringa heta män som kan hjälpa oss med vår lusta. Just nu står hon i duschen och jag skriver ett dirty inlägg mest för att jag är så jävla kåt (helt ärligt). Jag älskar kvinnor i höga klackar och sexiga tatueringar.

Varför är jag nästan alltid mer nöjd när man inte lyckas dra med en kille från krogen?

Jo för att min rumskompis är underbart sexig och jag vet att hon tänder på mig också. Vi vet precis vad varandra vill ha. Det är inte helt ovanligt att vi delar på samma kille när vi kommer hem, om det gäller verkliga livet eller linjen. Om det är något han vill, och klarar av oss båda. Hehe. Vi brukar vanligtvis få med oss någon men just idag var alla dräggfulla och inte attraktiva för fem öre. Man kan ju inte ligga med vem som helst liksom. Man måste ju vara attraherad till personen och lära känna den lite innan.

Varför stämmer vår dynamik så bra ihop?

Jag tror att vi är attraktiva till varandra för att vi är ganska lika till sättet men olika i utseende. Vi behöver egentligen ingen. Vår relation är otroligt svår att beskriva, det är som ett öppet förhållande fast där vi får helt vara oss själva. Vi har känt varandra och haft en attraktion till varandra så pass länge nu. Detta är inte ens något som är konstigt längre och vi har bott tillsammans i 3 år.

Om man nu får vara kåt…..

Så får man faktiskt lägga in lite krut i det hela och göra det bästa av situationen. Jag älskar min öppna relation med min rumskompis och när hon kommer hon ut ur duschen kommer jag genast slita av henne hennes handduk och börja kyssa henne över hela hennes kropp. Skulle gärna berättat mer om detta men.. nu kommer hon faktiskt ut ur duschen.

Jag hoppas att du kan hjälpa oss med samtal just inatt och i helgen då vi kommer fler gånger då vi hör en manlig röst.

PUSSS på kuken så länge. hjälp oss inatt / Sandy och Klara 031-135600

p,s bilden bjuder vi på, den har hunnit bli några år gammal 😉

south europe

south europe