Min drömkille

Hejdär! Nu var det jag här igen.

Jag har faktiskt fått vara lite ledig från min restaurang här i veckan. Underbart och välförtjänat. Hade kunnat blogga lite men faktiskt varit för lat helt enkelt. Kollat ändlöst med Paradise Hotel och ätit massa goda bakelser. Också har jag kanske träffat någon jag tycker om. Jag tänker inte säga hans namn men han har kort blont hår och grönbruna ögon. Han måste vara det vackraste jag sett.

När man jobbar så hårt som jag gör så kan man ibland tappa fokus och få slita med att samla kraft. Vissa dagar är min energi som bortblåst och jag måste frammana den. Är sällan ledig egentligen och när jag väl är det har jag inte ork till mycket, men nu känner jag hur det pirrar i hela mig! Trots att jag känt honom länge har inte min åsikt gått utöver att han är snygg. Det känns absurt att jag aldrig sett hans goda sidor förut. Han är otroligt rolig, jag skrattar nästan hela tiden med honom. Han är himla omtänksam också, en riktig charmör.

Vilken underbar känsla det är att vara kär i någon. Det var länge sedan jag kände mig så svag och stark samtidigt. Hela förra veckan i sängen med dig har varit helt underbar. Kanske är jag bara nykär eller kanske blir det något. Vågar man hoppas?

Det kanske är som dom säger, att den rätte finns i ditt nära umgänge du kan bara inte se hen än. Kärlek har ingen form, inget kön och ingen norm. Kärlek är komplicerat och därför har jag valt att undvika det. Jag hade glömt hur det känns att bli tagen med storm, att få mattan undandragen under fötterna eller ja kalla det vad du vill.

Jag känner mig helt lost i alla fall 😉

Jag har inte vågat berätta om mitt telefonjobb och hoppas han inte söker upp mig på nätet, haha…!

Nä skämt åsido, jag kommer berätta om ett tag.

Wish me luck 😉 ses snart!rose-1642970_960_720