Seg söndag

Hallå!

Då börjar vardagen om imorgon och jag kan inte sova. Passar på att vara inne lite på linjen då jag slarvat lite med det. Pratat med en stammis jag inte hört av på ett tag. Det är alltid trevligt då folk ringer tillbaka. Då kan man skippa allt ”försnack” och gå rakt på sak eftersom man redan vet vad människan tycker om. Jag har faktiskt saknat mina favoriter. Han jag pratade med ikväll tycker jag särskilt mycket om då han är rätt flippad, precis som jag! Skulle kunna prata om flippade fester och trekanter med honom hela natten. Han hade minsann legat i och hittat två brudar i helgen som han berättade om. Är glad för hans skull!

Helgen har varit bra, var ute på krogen i lördags med Sofie och vi hade det riktigt roligt. Kanske blev lite för full, men vi brukar turas om att vara barnvakt. Hittade bilder på mig själv på en mingelsida också.. mindes inte att det tagits några bilder.. haha! Typiskt mig. Träffade på min drömkille på krogen också, varför vi inte gick hem tillsammans är ett mysterium. Men faktiskt så känns det bra att vi inte gjorde det, hålla mystiken vid liv ett tag till. Det finns ingen annan jag vill ha men är lite nervös inför vad han ska säga om mitt jobb och så. Nog om honom!

Nästa helg ska jag bara vara hemma vid linjen. Det behövs, mina stammisar ringer och säger att de saknat mig. De flesta jobbar ju vanliga jobb och då har de inte tid att ringa under vardagar. Det känns bra att någon märker att jag inte är där. Saknar ju dem också!

Kort inlägg idag men mer kommer. Puss och kram!