Hett sex med okänd

Hej där bloggen!

Eftersom det var ett tag sen jag skrev nu tänkte jag att jag ska skriva och lägga ut lite av mina egna erfarenheter. Anledning: Jag och Sofie blir riktigt fulla i helgen och börjar prata om olika sexuella möten. Kunde konstatera att jag nog haft mer sex än de allra flesta.. Därför tänkte jag dela med mig lite av mina erfarenheter!

Alla har vi något lite freaky som tänder en. Jag tänder otroligt mycket på att ha sex med okända människor. Det är liksom något som är så oerhört befriande att träffa någon man inte känner, slita av varandra kläderna och bara köra hårt. En gång träffade jag en lite äldre man på internet.  Vi hade bestämt en mötesplats och jag satt på en parkering efter E4an ensam i min bil. Jag tittade mig omkring och allt jag såg var en annan bil parkerad. Det satt ingen i den så jag bestämde mig för att gå ut och tända en cigg. Han kom inte, tänkte jag. Äkta besvikelse. När jag rökt halva ciggen svänger en svart Dogde Ram in på parkeringen och jag slog genast av hur bra han såg ut. Halvlångt blont hår, lång och vältränad.

Jag tittade upp mot honom och han log. Jag log tillbaka. Jag röker klart min cigg och känner hur nervositeten bara växer. Han satt kvar i sin bil så jag börjar gå mot den med vickande rumpa och stannar till precis framför honom. Tittar honom djupt i ögonen och vänder mig om och tar sakta av mig trosorna och såg till att böja mig riktigt mycket framåt. Helt plötsligt är min nervositet som bortblåst och min korta kjol måste visat allt. Det är det som är meningen. När jag hoppar in i bilen ser jag att han förmodligen är lika tänd som jag. Jag ser hans stånd utanpå hans jeans. Den första tanken som slår mig är att han har en stor kuk. Ja det ser jag. Vi småpratar lite och jag säger ”kör längre ut i skogen”

Så fort han börjar köra lutar jag mig över hans kuk och börjar med att knäppa upp hans jeans. Han stönar lätt och lyfter på rumpan så jag kan dra ner dom. Det gör jag. Hans kuk är enorm och pekar rakt uppåt så jag börjar med att försiktigt slicka hans ollon. Jag suger på det och tar på hans bollar. Han stönar lätt och jag är rädd att han ska komma. Så jag sätter mig upp igen och precis då stannar han bilen. Han lutar sig över mig och jag tänker att hans parfym luktar gudomligt. Han smeker av mig mina kläder och jag säger ”knulla mig bakifrån”

Det gjorde han så gärna, med halva mig inne i bilen. Tyvärr kanske jag gick in lite för hårt i början, för han kom efter ca 20 minuter. Men det var riktigt heta 20 minuter och det är kvalitén inte kvantiteten som räknas (kom ihåg det killar!!). Som tur var körde det inte förbi någon bil!

Efter vårat sexiga möte kör han tillbaka mig till parkeringen där min bil står. Jag kysser honom snabbt på munnen och tänker att vi faktiskt inte rört varandra med våra munnar innan. Helt plötsligt känns situationen lite absurd och jag går därifrån utan att säga ett ord.

Vi har inte träffat varandra sen dess, men guuud vad sexig han var!

girl-1238520_960_720.jpg