Sex på skolan

En helt vanlig dag på våren. Jag tror att det var i nian. Jag hade världens tonårscrush på en kille vid namn Jonas. Vi var inte jättenära varandra men redan första dagen i sjuan tänkte jag på honom på ett väldigt snuskigt sätt. Han hade snaggat blont hår, blåa ögon och var runt 180 lång (redan då!). Min bästa kompis kommenterade honom redan tyst i mitt öra. ”gud vad spinkig han är”. Jag nickade men höll inte med. Vi var del av ungefär samma gäng, men ändå inte. Vi pratade några gånger men inte mer än med andra. Vi gjorde en klassresa i början på nian och på vägen hem satt vi bredvid varandra på bussen. Jag kände hans varma lår mot mitt och jag tyckte det var hur mysigt som helst.
Denna speciella vårdagen började lida mot sitt slut. Vi var båda trötta och av någon anledning var det bara jag och han i datasalen. Så säger han att han hittat en porrsida som inte är blockerad av skolan. Sådär i förbifarten. ”äsch dra på något då” sa jag. Jag hade egentligen aldrig tittat på porr innan detta. Han drog på något lesbiskt och jag tyckte det var as sexigt. Jag går fram mot honom och kysser honom. Jag blev helt paff. Det liksom bara hände. Jag har aldrig varit direkt blyg men brukar inte vara så rätt på heller.

Det hela slutar i en ”het” stund på ett bord i datasalen. Ja han knullade mig bakifrån i kanske en kvart. Sen var det hela över.

Härliga skola!;)