Min första trekant

Kära läsare, har ni någon gång provat en trekant? Jag har haft trekant vid några tillfällen. Detta hände mig för några år sen och var min första trekant. Det är fortfarande ett av mina bästa sexminnen.

Min dåvarande pojkvän och jag hade många gånger pratat om att prova. Jag ville ha en till kille men han ville helst att jag skulle hitta en till tjej. (KILLAR!)

Däremot märkte jag att han ändå blev lite upphetsad då jag fantiserade högt om hur det skulle kunna utspela sig med en till kille i sängen. Jag hade länge varit lite småkåt på min killes kompis. Han heter Emil och är lång, stilig och trevlig. Jag tyckte att vi faktiskt kan ta mod till oss att fråga någon gång efter krogen. Då det är lättare. Emil bodde inte i samma stad och brukade ofta sova i vårat extrarum.

Det var en kall decembernatt kring jul vi bestämmer oss för att det ska ske. Jag tjatade mig till detta. Min kille gick halvt motvilligt med på iden. Vi går hem tidigare än Emil från krogen och lägger oss båda nakna i soffan för att vänta på honom. Vi leker lite med varandra och jag har helt glömt bort hela planen. Han kommer och precis då han reser sig och går mot toan hör jag hur dörren öppnas i hallen. Jag drabbas ett kort ögonblick av panik. Det var inte så här vi planerat det hela. Jag skriker till och springer in på vårat sovrum och gömmer mig under täcket.

Jag är redo att avblåsa det hela. Jag är redo att strunta i allt. Men min kille kommer in på vårat sovrum och pratar lugnt med mig. Och jag minns hur mycket jag faktiskt velat detta. Jag tar på mig ett par stringtrosor och ett genomskinligt nattlinne. Jag går ut i vardagsrummet där Emil har slagit på tvn och stirrar slött på den. Jag harklar till och han vänder huvudet mot mig. Jag blir med ens ännu mer nervös men går fram till honom och sätter mig på ena änden av soffan. Han vänder huvudet tillbaka mot tvn och med ens blir allt väldigt mycket mer pinsamt än vad det behövt vara.

Då kommer min kille in i vardagsrummet och han är helt naken. Hans kuk är slak och jag hinner tänka undra vad Emil tänker just nu. Så säger min kille att jag lovat honom en lapdance och sedan ber han Emil komma till köket. Jag tänkte att detta aldrig kommer att gå eftersom att Emil ser väldigt förvirrad ut. Jag försöker höra vad de pratar om ute i köket men hör bara lösryckta meningar och det verkar som att han är på. Vad bra tänkte jag. Vilken skam om han sagt nej när vi kommit så långt.

När en halv evighet gått kommer de in i vardagsrummet och Emil sätter sig i soffan. Min kille slår på stereon och det är en riktig trap låt med djup bas. Jag går ut i köket och öppnar kylen. Tar en cider och öppnar den och när jag går tillbaka mot vardagsrummet sitter de båda i soffan och tittar på mig. Jag tar två djupa klunkar ur min cider sedan börjar jag dansa. Jag dansar närmare och närmare dem och nervositeten börjar släppa. Jag går fram till Emil och sätter mig nästan i hans knä och skakar på min rumpa. Han försöker ta mig runt höfterna men jag slår bort hans händer.

Jag ställer mig sedan framför dem och börjar sakta ta av mig min BH. Snart står jag där i endast stringtrosor. Jag ser i deras ögon att de gillar vad jag gör och de ger mig beröm. Säger att jag är snygg. Helt plötsligt är nervositeten helt borta. Emil har fortfarande kläder på sig så jag hjälper honom att slita av dem. Hans kuk var inte den största jag sett men den var helt klart medel plus. Typ, tjock. Fast inte så lång. Jag ställer mig på knä framför min kille och börjar med att slicka över hela hans kuk. Sedan tittar jag upp på Emil och lutar mig över honom och suger av honom också. Jag sätter mig på min killes kuk och börjar rida den sakta medan jag runkar av Emil med vänsterhanden.

Resten väljer jag nog att behålla för mig själv.

Men jag kan lova att morgonen efter var lite smått stel. 😉