Obesvarad kärlek

Sex city? Finns det något ställe som kallas så? I sådana fall åker jag gärna dit. Nu börjar veckan igen och jag är otroligt sugen på en stor kuk. Det var ett tag sedan jag nämnde min drömkille. Jag tror aldrig det kommer bli något med honom men jag drömmer faktiskt om honom hela tiden. Jag har förmodligen haft mer sex än de flesta och jag är verkligen jättesugen på en het semester med honom. Jag träffade honom i helgen, eller snarare jag såg honom. Jag önskade så mycket att han skulle komma fram till mig. Han stod där och såg söt ut, väntandes på tunnelbanan. Antingen såg han inte mig, eller så ignorerade han mig. I vilket fall blev jag oerhört besviken. Jag har suktat efter honom så länge nu.

Jag är inte som jag var tidigare, tidigare nöjde jag mig med vem som helst när jag blev kåt. Nu har jag fastnat på honom. Jag tänker på honom hela tiden. Jag tänker på honom när jag vaknar på morgonen och jag tänker på honom när jag tar på mig själv.

Jag är jättetjejig. Jag vet. Men jag blev så besviken när han inte ens tittade på mig.

Såg han mig inte?