Sex på krogen

Tja bloggen! Nu var det länge sen jag gjorde ett inlägg. Mitt liv har varit kaotiskt och jag har inte alls hunnit med någonting! Det har hänt endel tråkiga grejer men eftersom att jag är som jag är, väljer jag att fokusera på allt positivt. Därför måste jag bara skriva av mig! Jag var jag på krogen i helgen trots att jag jobbade tidig morgon och inte alls hade tid egentligen. Jag stod i baren och väntade på en drink och då helt plötsligt kände jag att någon tog mig på axeln. Alla som känner mig vet att man inte borde gå fram och ta på mig bara sådär, så jag ryckte till.  Tänkte att det förmodligen var något fyllo som ville ragga. Jag vänder mig om! OCH DÄR STÅR MIN DRÖMKILLE!

Jag blev helt stum. Det var liksom det sista jag förväntat mig. Jag hade just kommit till krogen och hade inte hunnit bli särskilt tankad. Det hade däremot han.

”Hej!” sa jag

”Tjenaree, länge sen man såg dig” svarade han.

 

Shit tänkte jag. Detta händer verkligen på riktigt! Han kanske visst sett mig på tunnelbanan. Han kanske inte vågade hälsa? Han erbjuder mig att sätta mig vid hans bord. Jag sneglade omkring efter Sofie men såg henne inte. Hon kanske hade hittat någon kille hon också, tänkte jag. Så jag satte mig vid hans bord. Hans kompisar var alla rätt fulla och de drog ganska snabbt iväg till dansgolvet. Helt plötsligt kände jag mig som en oskuld igen. Fjärilarna i magen var ovanligt många och jag blev jätte-jätte torr i munnen. Efter en stund av riktigt obekväm konversation säger han att han ska gå på toa. Samtidigt som han blinkar med ena ögat. Han lämnar mig vid bordet med tusen tankar. Vad betydde det där? Efter några minuters funderande hit och dit bestämde jag mig att det var bäst att gå till toaletterna, för när allt kommer omkring har jag ju varit sjukt kåt på denna människa LÄNGE. Jag tänker inte missa min chans.

Jag hittar honom i korridoren till toaletterna och jag tränger mig förbi kön. Jag hör några muttranden men jag brydde mig inte alls om det. Jag hinner precis ställa mig bredvid honom och då öppnas dörren till handikapptoaletten. Perfekt! Han tittar på mig med lite dimmiga ögon också går vi snabbt in på toaletten. Jag hör folk vissla i bakgrunden. Någon skriker något om att bara en person får vara på toaletten. Det bara susar i mina öron och nu står vi båda två på toaletten. Jag tittar in i hans otroligt vackra ögon och så tittar jag ner mot hans kuk. Jag ser genom hans jeans att han är hård. Kuken var lite mindre än vad jag föreställt mig. Fast det behöver ju å andra sidan inte betyda något. Kanske ska jag… men hinner inte tänka längre för han omfamnar mig.

Jag kramar om honom hårt och helt plötsligt är nervositeten borta. Den är som bortblåst. Jag lutar mig lite bakåt och kysser honom. Det känns som att tiden stannar. Han smakar öl och snus men det gör ingenting. Jag har väntat på detta i all evig tid. Min hand letar sig neråt mot hans paket och jag känner det ovanpå hans jeans. Han stönar till lite lätt och slutar inte kyssa mig, så med en hand knäpper jag upp hans byxor. Då börjar någon banka på dörren. Jag slutar kyssa honom i en sekund och öppnar mina ögon. Han säger ingenting utan kysser mig igen.

Min hand letar sig ner i hans kalsonger och plötsligt håller jag hans kuk i min hand. Det känns helt underbart. Hans händer har letat sig ner på min rumpa och upp under min kjol. Han håller fast min rumpa lite som att den riskerar att falla av när som helst. Nu har det slutat banka på dörren och jag gör mig fri från hans händer och går ner på knä. Jag drar ner hans byxor till fotknölarna och börjar sakta runka av hans kuk. Han har små bollar tänker jag, himmelskt sexigt! Jag stoppar hans ollon i min mun och börjar med att suga på det lite lätt. Han stönar till och jag suger in hans kuk längre in i min hals.

Plötsligt börjar det banka på dörren igen men denna gång mer intensivt.

”MEN FÖR HELVETE” skriker han till och jag slutar med ens suga hans kuk och ställer mig upp. Då hör man hur någon skriker: ”VÄKTARE” där ute. Fan!!

Han böjer sig ner och rycker tag i sina kalsonger och hinner precis dra upp dom när man hör hur låset klickar till på dörren och den öppnas. Där står det ett 200 kilos monster. Anabola monster! Bakom honom står det två människor som jag känner igen från att trängt mig förbi dom kanske en kvart tidigare. Jag känner hur jag blir högröd i ansiktet.

Det var slutet på vår toalett-romans och vi blir utkastade av vakten. Plötsligt står vi på gatan utanför krogen och vi fnissar båda nervöst.

”vad händer nu då?” undrar han

”jag vet inte” svarar jag

Han frågar om vi ska gå hem till honom men jag avböjer vänligt. Jag rotar runt i min väska och hittar en penna och fiskar tag i hans arm. Jag skriver mitt mobilnummer där och säger att han får ringa mig närsomhelst. Jag vänder mig om och börjar gå mot tunnelbanan. Medan jag går tittar jag bakåt och ser att han står kvar och tittar efter mig. Han vinkar och ler. Jag vinkar tillbaka.

Nu ångrar jag litegrann att jag inte gick hem med honom. Har ju suktat så länge. Samtidigt är jag lite glad att det hände så som det hände. Nu är mystiken fortfarande vid liv! Jag hoppas att han ringer. Det gör jag verkligen. Och nästa gång jag ser honom ska jag definitivt hälsa.

 

 

 

 

bathroom-1618260_960_720.png