Erotiklinjen jobb

Jag älskar att jobba på erotiklinjen där man kan ta jobb precis när man känner för det! Det ger klirr i kassan och jag får tillfredsställa många kunder sexuellt samtidigt. Ska jag vara ärlig så blir ju jag också tillfredsställd. Det kan inte bli bättre än så! Jag har många stamkunder som ringer ofta och lite då och då dyker det upp nya. När folk frågar mig om vad jag jobbar med så talar jag stolt om vad jag jobbar med.

Jag älskar mitt jobb på erotiklinjen. Jag får kontakt med så många nya människor hela tiden och jag har en hel uppsjö med stamkunder. Eftersom jag är rätt bra på rollspel så passar det mig att jobba på en sexlinje. Det är ju bara fantasin som kan sätta stopp för vad man kan hitta på och sex kan verkligen vara både skönt och roligt på en och samma gång. För att göra bra ifrån sig på erotiklinjen behöver man uppfylla några krav tycker jag. Man behöver kunna fokusera på vad kunden önskar, vara lyhörd och våga liksom leva ut kundens sexuella fantasier. Sen såklart behöver man ju vara sexuellt intresserad och tycka om att tillfredsställa kundernas behov. För att göra ett bra jobb är det en fördel om man har kåtat upp sig lite innan man börjar. Man kan titta på porrfilm eller läsa sexnoveller och sådant. Jag brukar pilla på mig själv en stund innan för jag har märkt att det blir mer äkta då och det hörs i rösten att man är kåt. Om jag är ensam hemma så låser jag dörren, drar ner persiennerna och klär av mig naken innan jag loggar in på erotiklinjen. En av mina stamkunder har lite speciella sexfantasier och när han ringer så måste jag ta fram porrfilmer på datorn med ljudet på. Det är så han vill ha det och mitt jobb är ju att få kunden nöjd. Jag tycker inte att det jag jobbar med är fult på något vis, jag uppfyller bara kundernas sexuella fantasier. Jag vet några kunder som fantiserar om våra samtal när de har sex med sin fru för att liksom piffa till deras förhållande. Det finns så mycket man kan hitta på för att komma i rätt stämning innan man börjar jobba. Man kan dämpa belysningen, tända lite ljus och göra en myshörna osv. Jag lever i ett fast förhållande och min kille tycker att jag har ett häftigt och spännande jobb. Han kan bli lite väl på ibland när vi har sex för han tänder på det här. Det tycker jag är underbart för det kunde ju vara tvärtom och jag tänker aldrig sluta jobba här. En väninna till mig jobbar också på samma linje som mig och det är skönt att prata av sig med henne. Det känns som att vi två har en speciell förståelse mellan oss som inte finns med andra vänskapsrelationer. Ett bra tips när man jobbar på linjen är att inte ens tänka på hur länge man är inloggad utan man kan sätta upp mål för dagen. ”Idag loggar jag ut när jag har haft si och så många samtalsminuter”. Då går tiden mycket fortare och det blir ett positivt tankesätt kring det hela. En annan stor fördel är att man är sin egen chef egentligen, jag bestämmer själv när det passar mig att logga in och jobba. Självklart ligger det ett ansvar i det och jag gillar att det är så, det känns respektfullt. Framför allt så är det underbart att jobba hemifrån och skulle jag behöva resa bort ett tag så kan jag bara ta med mig telefonen och jobba i alla fall. Det enda som krävs är att man har en lugn vrå där man får vara ifred och jobba ostört. Jag har världens bästa jobb!