Nummer till kåta tjejer

När man är sugen på sex och vill leva ut sina fantasier så är det skönast att ha telefon nummer till kåta tjejer som vill ha telefonsex istället för att träffas. Jag gillar inte att känna mig bunden till någon tjej och orkar inte med allt förspel, jag vill ha pang på rödbetan. Tjejerna på linjen är perfekt för mig, de är villiga, våta och jag tackar bara och lägger på luren när jag är klar.

Vi satt ett gäng kompisar en kväll och snackade om allt möjligt och så kom vi in på det här med tjejer och sex. Det är rätt häftigt med snabbknull där man kan vara lite rå med tjejen men efteråt är man ju liksom färdig. De flesta tjejer vill ha förspel, middag, tända ljus och gud vet vad medan vi killar gärna vill knulla utan förspel eller eftersnack. Vi pratade om nummer till kåta tjejer på olika sexlinjer och vad vi tyckte om den typen av sex. Olika åsikter har vi alltid haft i en del frågor men inte i den här. Precis alla i gänget sa samma sak, det är så himla smidigt att bara lyfta luren, knappa in sin favorit eller vem som helst som är tillgänglig och leva ut sina sexfantasier. Jag menar, det är ju jag som bestämmer vilken sexdröm jag vill ha just den stunden. Jag har provat nummer till kåta tjejer på olika ställen men nu har jag mina favoriter, så jag ringer gärna samma tjejer för de vet vad jag vill ha av dem när jag ringer.

Det var lite kul att höra av gänget att nästan alla av oss brukar ringa sexlinjen. Det är ju en sak om man blir seriös med en tjej man träffat för då kan en sexlinje bli lite ointressant kanske. Men för min del så tror jag att jag alltid kommer att ringa nummer till kåta tjejer för jag blir så tänd av det. Jag kan tänka mig att det piffar upp sexlivet även när man är i en relation. Om jag hamnar i ett förhållande så kommer jag tala om för tjejen att jag ringer sexlinjen och föreslå att hon kan vara med när jag gör det. Jag har en tjejkompis som jag brukar prata mycket med om det här med relationer och otrohet. Hon tycker inte att det är otrohet att kolla på porr eller ringa till sexlinjen därför att de flesta av hennes väninnor kollar på porr när killen inte är med fast de inte låter killen veta något. Hon har ett öppet sinne och är bisexuell så hon har själv ringt till ”mina” tjejer och det gillar jag.

Faktum är att det är mycket lättare och skönare att ringa till dem istället för att gå ut och ragga upp någon på krogen. Det tar för lång tid och som sagt, gud så mycket bestyr innan och efter sexet. Det är ju inte ens säkert att man får knulla den kvällen därför att tjejer nu för tiden ska vara så ”ordentliga” och hålla på sig. Och då har man lagt en hel del pengar och tid på ingenting egentligen. Jag vill inte vara respektlös men för sjutton, sex är underbart så varför inte bara leva ut precis alla sexdrömmar man har och det på ett enkelt sätt? Vi borde sluta vara så komplicerade och bejaka vilddjuret inom oss, det är skönt med sex i alla former. Om jag känner mig lite kåt på jobbet så kan jag bara gå på toan och ringa till någon av ”mina” kåta tjejer och få spruta av mig lite. Så jag och mina vänner kan bara säga en sak i den här frågan. Ring till sexlinjen och våga berätta exakt hur dina sexdrömmar ser ut och förverkliga dem nu direkt. De sitter och väntar på våra samtal och när de svarar så hörs det hur kåta de är.